BG | EN
Golf.bg
Красимир Балъков играе в голф турнир на Черноморието

Красимир Балъков играе в голф турнир на Черноморието

09 юли, 2019 14:07 Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков ще се състезава в престижен международен голф турнир на българското Черноморие. 33 отбора с играчи от близо 20 държави ще участват в 11-ото издание на един от най-популярните голф турнири в България – BlackSeaRama Vivacom Pro-Am. Това е рекорден интерес към състезанието, което се провежда всяка година през юли от 2009 г. насам в партньорство с PGAs of Europe.

Тази година турнирът започва на 10 юли, а победителите ще бъдат обявени на церемония в BlackSeaRama Golf & Villas на 12 юли. Отборите включват по един професионалист и трима аматьори, които се състезават в три кръга по 18 дупки на игрищата на Lighthouse, Thracian Cliffs и BlackSeaRama. Форматът на турнира е изключително атрактивен – на всяка дупка се вземат предвид двата най-добри резултата и те формират отборния резултат. Освен отборното класиране има и отделна индивидуална надпревара за професионалистите.

Наградният фонд, който ще се разпредели между професионалните играчи, възлиза на 33 000 евро. Наградите за аматьорите са осигурени от Vivacom, M Car, JuCad и BlackSeaRama.
Гласувай | 1459 0 3395

За поредна година Turkish Airlines организира най-големия корпоративен голф турнир в света


26 юни, 2019

Победители в 11-ото издание на голф турнира BlackSeaRama Vivacom Pro-Am


16 юли, 2019



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?