BG | EN
Golf.bg
Вторият “Про Голф Бъбълс” за годината е в неделя

Вторият “Про Голф Бъбълс” за годината е в неделя

07 юни, 2019 11:06 Тази неделя ще се проведе вторият кръг от веригата за деца, младежи и девойки до 21 години “Про Голф Бъбълс”. Домакин на събитието ще бъде Голф Клуб Правец, а броят на регистрираните участници до момента е над 40.

Веригата се провежда за трета поредна година и отчита непрекъснат растеж, както в броя на участниците, така и в нивото на организация. От тази година е въведена нова дивизия - MINI +, която дава възможност на децата на възраст над 12 години, но с по-високи хендикапи да се състезават отделно от най-малките и по този начин шансовете за всички да спечелят призово място нарастват.
В категория MINI остават играчите до 12-годишна възраст и хендикап над 16, но въпреки разделението те пак са най-многобройната дивизия, което показва, че бъдещето на голфа в България е подсигурено и надеждите за скорошно излизане на професионалната голф сцена не са напразни. По-близо до тази сцена са участниците в горните две категории - MIDI и MAXI, където нивото на игра често достига до това на участниците в световните професионални турове.

Както всеки път, така и в неделя, участниците ще бъдат запознати с нещо вдъхновяващо и насърчаващо ги за неспирна и упорита работа. Този път иноваторите от TEHNOKRATI.BG ще запознаят малчуганите с роботиката и нейното бъдеще в постоянно развиващият се свят, а наградите на победителите ще връчи лично Михайло Николич, ръководител на една от най-големите компании в областта на информационните технологии.
Гласувай | 1518 0 4210

Двама голфъри се откъснаха след първия ден на PGA Championship


17 май, 2019

Краси Балъков почетен гост на първия голф турнир на Бундеслигата


20 юни, 2019



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?