BG | EN
Golf.bg
Доналд Тръмп връчва президентски медал на свободата на Тайгър Уудс

Доналд Тръмп връчва президентски медал на свободата на Тайгър Уудс

03 май, 2019 11:05 Тайгър Уудс ще получи президентски медал на свободата от американския президент Доналд Тръмп на церемония в Белия дом следващия понеделник.

43-годишният състезател по голф спечели на 14 април първия си мейджър турнир от 11 години насам, благодарение на изключителна игра на последните дупки.

Още на следващия ден Тръмп обяви, че ще награди Тайгър Ууд с президентския медал за свобода, "заради невероятния му успех и завръщане в спорта (голф) и, което е по-важно, в живота".

43-годишният спортист в последния години имаше проблеми с контузии, но се завърна и спечели 15-а титла в кариерата си от професионалния голф Тур. Той е втори във вечната ранглиста след друг американец - Джак Никлаус, който има 18 трофея в мейджър турнири.

Тайгър Уудс е най-популярният голфър, както и един от най-богатите спортисти в историята със заработени в кариерата си близо 2 милиарда долара.
1519 0 3453

Ресторантьорка спаси Тайгър Уудс


22 април, 2019

Доналд Тръмп връчи "Президентския медал на свободата" на Тайгър Уудс (видео + снимки)


07 май, 2019



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?