BG | EN
Golf.bg
Кои са красавиците до голф звездите (снимки)

Кои са красавиците до голф звездите (снимки)

09 април, 2019 19:04 В края на тази седмица започва първият за годината турнир от Големия шлем на състезанията в голф календара. Всички най-добри представители на аристократичния спорт ще се опитат да стигнат до победата на Masters в Огъста (щат Джорджия) и да вземат лъвския пай от наградния фонд от 11 милиона долара. Около 20% от сумата ще отиде за победителя.

Звездите Тайгър Уудс, Рори Макилрой, Пол Кейси и други ще бъдат придружени от своите съпруги и приятелки. Красавиците със сигурност ще привлекат доста погледи и ще бъдат истинска конкуренция за популярността на топ голфърите на света.

Кои обаче са тези хубавици, които от 11 април ще събират погледите по голф игрището в Огъста? Сред тях има певица, актриса, модел и лекоатлетка.

Дъстин Джонсън и Полина Грецки



Полина е успешен модел и поп звезда. Нейната песен „Collecting Dust“ е сред хитовете на MTV за последното десетилетие. Името й не е непознато в спортните среди. Все пак е дъщеря на хокейното величие Уейн Грецки.През 2013 година тя дори се сгоди за Джонсън, но след това настъпиха усложнения във връзката им. 30-годишната моделка дори изтри всички съвместни снимки с голфъра от профила си в Инстаграм. След това нещата се поправиха, двамата се събраха и дори имат двама сина.

Брукс Коепка и Джена Симс



Двамата излизат от лятото на 2017 година, а връзката им явно влияе добре. Оттогава 28-годишният Коепка спечели три титли от Големия шлем (две от US Open и една от PGA championship).
Джена работи като модел и актриса, като се е снимала във филмите „Атаката на 50-футовата мажоретка“ и „Шаркнадо 5“. Като по-млада е печелила титли от турнири за красота, а в момента е много активна в редица благотворителни прояви.

Пол Кейси и Полиана Уудуорд



41-годишният британец ще опита да спечели първата си титла от Masters, а пет лета по-младата му съпруга ще бъде най-горещата му фенка. Двамата трябва да благодарят на голфа за връзката си, тъй като се запознават на бал, организиран по време на турнир в Абу Даби през 2011 г. Четири години по-късно вдигат сватба и вече имат две деца.
Полиана е достатъчно популярна и извън брака си. Тя е телевизионна водеща по „Channel 5“. През 2002 година стигна до последната фаза на риалити формата „Popstars: The Rivals“. Финалистка е и от конкурса Мис Англия.

Рики Фаулър и Алисън Сток



През лятото на миналата година 30-годишният американец обяви годежа си със своята любима, след като направил предложение на плажа. Алисън е бивша състезателка на овчарски скок, а най-добрият й резултат е 4,36 метра.
В момента работи като модел на спортни облекла за компании като „Nike“ и „Uniqlo“. Уменията й в леката атлетика бяха от полза при заснемането на рекламен клип за „GoPro“, където от няколко ъгъла е заснета да прави овчарски скок. Брюнетката има над 500 000 последователи в Инстаграм.

Хон Рам и Кели Кейхил



Двамата са двойка още от колежанските си години. 24-годишният испанец и американката живяха заедно в продължение на две години, а през миналата година минаха на следващото ниво. Голфърът падна на колене пред любимата си с предложение за брак и специално изработен пръстен.
Кели също не е чужда на спорта. Първоначално се е занимавала с хвърляне на копие, но след това става тенисистка, въпреки че няма никакви значими успехи.

Тайгър Уудс и Ерика Херман



Не е тайна, че любовният живот на Тигъра беше истинско влакче на ужасите. През 2010 година се раздели с шведската си съпруга Елин Нордегрен, след като наяве излязоха редица негови изневери. После имаше кратка авантюра със скиорката Линдзи Вон.
Вече повече от година и половина 43-годишният Уудс излиза с девет лета по-младата Ерика, която редовно може да бъде видяна край на него на различни голф турнири.
Счита се, че двамата се познават доста отдавна, тъй като Ерика Херман е работела като управител в ресторант, притежаван от Тайгър Уудс. Пресата първоначално я определя като „златотърсачка“, но впоследствие всички се обединяват около мнението, че е спасила кариерата на голфъра.

Рори Макилрой и Ерика Стол



Точно преди две години двамата вдигнаха впечатляваща сватба в замъка „Ашфорд“ в Ейре. Сред гостите бяха музикалните звезди Стиви Уондър, Крис Мартин от „Coldplay” и Найл Хорън от „One Direction“.
Двамата се запознават през 2012 година, когато Ерика работи за Професионалната голф асоциация (PGA). Въпреки че има известен съпруг, блондинката страни от светския живот.

Джъстин Роуз и Кейт Филипс



38-годишният голфър и бившата гимнастичка са заедно от 2000 година и имат две деца. Ожениха се през 2006 година и имат един от най-продължителните бракове сред актуалните спортисти. Двойка са от близо две десетилетия и от 13 години са семейство.
Любовта на голфъра към съпругата му може да се види дори на игрището. Върху топките, с които играе, има отпечатано 99, тъй като късметлийското число на Кейт е девет. Двамата имат собствена фондация, която подпомага различни организации, борещи се с глада сред децата.
1487 0 3291

Играчите на Про Голф Спорт клуб започват състезателния сезон


13 февруари, 2019

Успехът на Тайгър Уудс може да вдъхнови играчите на Кардиф, уверен е Уорнък


15 април, 2019



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?