BG | EN
Golf.bg
Тайгър Уудс донесе $1.19 милиона на щастливец (видео + снимки)

Тайгър Уудс донесе $1.19 милиона на щастливец (видео + снимки)

16 април, 2019 10:04 Тайгър Уудс направи много хора щастливи със спечелването на голф Мастърса в неделя. Много семейства по света, любители на голфа, отпразнуваха голямото завръщане на Уудс. Един човек обаче няма да забрави деня на големия успех на Тайгър. Джеймс Адучи от Уисконсин заложи 85 хил. долара на победа на Уудс в Мастърса. Адучи избра компанията за спортни залози William Hill US и направи своя залог на 14 към 1. Успехът на Тайгър Уудс донесе на Адучи умопомрачителните 1.19 млн. долара.

“Ако срещна Тайгър, ще му кажа, че вече разбирам какво напрежение чувства. За момент и аз го почувствах”, каза Адучи за The Action Network.

В понеделник Адучи бе в Лас Вегас, за да вземе парите си от SLS Casino. Докато разговаряше с журналистите, големият щастливец призна, че това е първият случай, в който залага на спортно събитие.
Гласувай | 1460 0 3296

Тайгър Уудс спечели Мастърса и направи невероятно завръщане


15 април, 2019

Завръщането на Тигъра


16 април, 2019



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?