BG | EN
Golf.bg
Ивана Симеонова запазва позиция след 2-ри кръг в Турция

Ивана Симеонова запазва позиция след 2-ри кръг в Турция

29 септември, 2018 12:09

Българската националка по голф и състезателка на Про Голф Спортен Клуб, Ивана Симеонова запази позиция сред първите 20 на Откритото първенство на Турция и след втория кръг. Времето вчера бе горещо, а игрището – предизвикателно с бързите грийнове и трудните позиции на флаговете.

Играта на Ивана започна спокойно, като на първите три дупки тя записа пар, боги и бърди. Както и вчера, до края на първата девятка играта не спореше, но националката ни все пак успя да задържи резултата на по-добро ниво от предния кръг и завърши половината на +4.

Във втората половина на игрището младата ни надежда показа характер, след като натрупа негатив от още три богита до 14-та, а последните дупки изигра под напрежение, но записа само парове и едно бърди на 18-та за крайното +6.

Така след два изиграни кръга и общ резултат от +13 Ивана Симеонова е на 19-то място, което засега запазва шансовете й за класиране във финалния кръг в неделя.

1626 0 3682

Pro Golf Bubbles 3 – светло бъдеще за българския голф


24 септември, 2018

Ивана Симеонова стигна финалния кръг в Турция


30 септември, 2018



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?