BG | EN
Golf.bg
Голф турнир на приятелите на “Блексирама” и “Гаранти Коза”

Голф турнир на приятелите на “Блексирама” и “Гаранти Коза”

14 август, 2018 13:08 Лятното издание на лигата на Приятелите на “Блексирама”, организиран с подкрепата на строителната и инвестиционна компания “Гаранти Коза”, се проведе на 11 август, събота.

66 участника, разделени в две дивизии, стартираха “шот гън” и изиграха 18-те шампионатни дупки, съпроводени от умерен вятър и приятни летни температури.

Организаторите от “Гаранти Коза” се погрижиха турнирната надпревара да се освежи след 9-а дупка с чаша пенливо вино, селекция хапки и плодове. Участниците показаха отлична игра и стремеж за спечелване на големите награди.

На тържествен обяд на терасата на ресторант “Стек Хаус”, г-н Марко Стойчев – зам. изпълнителен директор на BlackSeaRama Golf & Villas и г-н Дениз Расим - мениджър продажби в Гаранти Коза”, поздравиха всички участници в лятното издание на Приятелите на “Блексирама” и “Гаранти Коза” и връчиха трофеи и награди на победителите.
В по-силната Дивизия А на първо място с резултат от 40 точки се класира Андон Тушев, който спечели пътуване до Лондон за финалния турнир на АТРв Лондон през ноември.

На второ и трето място в Дивизия А се класираха Филип Давидсон и Леополд Костилев с по 37 точки, но с по-лош резултат на определените дупки за Костилев.

В Дивизия Б победител стана Валериу Нистор, който завърши с 46 точки и спечели пътуване до Истанбул за TEB BNP Paribas Istanbul Cup.

В дивизия Б второто място зае Симеон Менитски с 42 точки, а Изабел Ниго се класира на трета позиция с резултат от 41.

Финалистите и в двете дивизии, които се класираха на втора и трета позиция, спечелиха ваучери от Прошопа на BlackSeaRama Golf & Villas.

След турнира се проведе томбола за ексклузивната награда - участие в турнира на Garanti Koza в голф клуб “Света София”, а печелившият е Боян Господинов.
Гласувай | 1638 0 3678

Алекс Евтимов детронира Радо Рашев от върха на Про Голф Ранкинг-а!


07 август, 2018

България с добро класиране на световното първенство (галерия)


11 септември, 2018



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?