BG | EN
Golf.bg
Ивана Симеонова завърши осма в Чехия

Ивана Симеонова завърши осма в Чехия

21 юли, 2018 17:07

Днес приключи Откритото Първенство на Чехия за младежи и девойки. Състезателката на Про Голф Спортен Клуб и националния отбор на България завърши на престижната 8-ма позиция, след като след първите два кръга бе в челната тройка.
Предвид високото ниво на турнира, това класиране ще донесе сериозен актив от точки за европейската ранклиста и ще придвижи българката с поне 100 места напред.
Играта на Ивана бе на високо ниво и през последния кръг, но поредица от малшансове я извадиха от челната тройка. Първата дупка бе изиграна перфекно и донесе един удар под пара в скокартата на националката ни. От 3-та дупка обаче започнаха несгодите и до края на първата девятка бяха натрупани 6 допълнителни удара, което оформи резултата на +5.
Втората половина на игрището Ивана изигра със самочувствие, но въпреки това малшансът я преследваше навсякъде и над 10 пъти за целия кръг топката „облиза“ ръба на дупките, без да попадне вътре и се налагаше да бъде довкарвана. Буквално сантиметри деляха българката от добри игрови позиции през целия ден и това изигра своята негативна роля за крайния резултат от 8 удара над пара.
Все пак класирането на Ивана Симеонова е много добро и се надяваме тя да затвърди добрите впечатления от играта си и на Европейското Първенство за жени, където ще вземе участие от сряда следващата седмица.

Гласувай | 1716 0 3697

Ивана Симеонова остава в челото след инфарктен ден в Чехия


21 юли, 2018

Ивана Симеонова започва участието си на Европейското по голф


25 юли, 2018



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?