BG | EN
Golf.bg
Александър Евтимов спечели голф турнира BVLGARI & Cartier Gоlf Tournament

Александър Евтимов спечели голф турнира BVLGARI & Cartier Gоlf Tournament

06 ноември, 2017 16:11 На 4 и 5 ноември 2017 г. Пирин Голф и Кънтри Клуб организира голф турнир BVLGARI & Cartier Golf Challenge. Началото на събитието бе поставено още в петък (03.11.2017) с официална откриваща вечеря. Участниците в двудневния голф турнир се състезаваха разделени в три дивизии - спрямо хендикапа си.

В дивизия А се включиха голфъри с хендикап до 9, които премериха сили в индивидуален Строукплей формат. Александър Евтимов поведе класирането още през първия ден и успя да продължи добрата си игра и за втория кръг, което му донесе и победата в дивизията. Той спечели първото място с отличен резултат от 143 нетни удара за двата турнирни дни. Александър Евтимов поздрави голф клуба за отличната организация на събитието, както и за отлично поддържаното игрище. Той беше награден с часовник Cartier.

Кирил Златков, който беше втори във временното класиране, загуби преднината си и на финала се класира на пето място. Второто място в дивизията зае Янаки Янакиев, с общ резултат за двата дни от 148 нетни удара и по-добра игра на последните 9 дупки, последван от Емил Марков, който със същият резултат от 148 удара зае третото място.



В дивизия Б първото място спечели Момчил Шишков, който също поведе класирането още от първия ден.  Финалният му резултат бе 66 нетни Стейбълфорд точки,  които му спечелиха часовник BVLGARI.  Второто място, с общ резултат от 65 нетни точки, спечели Атанас Генов, последван от Ангел Василев, на трето, с еднакъв резултат от 65 точки, но с по-слаба игра през втория ден.

В дивизия С наградата часовник BVLGARI отново бе спечелена от победителя от първия ден – Димитър Белелиев (59). С общ резултат от 57 нетни точки второто място спечели Вернан Фишер, а третото място спечели съпругата на Янаки Янакиев - Радка, с резултат от 56 точки.

Във втория ден от турнира беше обявена и награда за удар Hole-in-one – телефон от премиум марката Vertu, но нито един от играчите не успя да осъществи заветния удар.

Пирин Голф и Кънтри Клуб беше приготвил награди и за победителите на второ и трето място в дивизиите, на марката BVLGARI -  пръстен, аксесоари за телефон, ключодържатели и копринени вратовръзки.

Голф клубът бе подготвил и специална гала вечеря в съботния ден, с която да повдигнат духа на голфърите и всички гости на събитието. По време на вечерята всички се наслаждаваха на хубава музика. Неделният ден пък завърши с официална закриваща церемония, на която бяха наградени победителите в турнира, последвана от коктейл за всички присъстващи.


Гласувай | 1904 0 5181

Тайгър Уудс се завръща на игрището


31 октомври, 2017

Президентската купа на Пирин голф и кънтри клуб сложи край на турнирите за сезон 2017


12 ноември, 2017



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?