BG | EN
Golf.bg
За 13-а поредна година близо 60 голфъра се състезаваха за наградите на винарска изба Todoroff

За 13-а поредна година близо 60 голфъра се състезаваха за наградите на винарска изба Todoroff

16 октомври, 2017 11:10 Участие в тазгодишния турнир взеха близо 60 участници от България и чужбина, които освен, че се бориха за специално предоставените атрактивни награди от TODOROFF, имаха възможността да се насладят на специално селектирани вина от избата. Голфърите се състезаваха разделени в две дивизии на голф игрище Иън Ууснам.

Иван Тодоров официално откри турнира с приветствие към всички присъстващи, в което той пожела на всички много успех и слънчево време, и изрази искрената си радост, че всяка година вижда все повече нови лица, сред участниците в турнира.

Силният пирински вятър се оказа истинско предизвикателство за участниците, но винарска изба Todoroff се бяха погрижили и поддържаха високия дух на участниците през целия ден със селектирани вина TODOROFF – на стартовата къща и девета дупка на игрище Иън Ууснам, голфърите имаха възможността да дегустират вина от серията Gallery.

След края на голф турнира, всички участници и техните придружители бяха посрещнати в ресторант „Клуб Хаус” с чаша бяло вино Мускат от серията “Gallery”, а г-н Тодоров дегустира заедно със всичи присъстващи четири специално подбрани вина TODOROFF от сериите “Teres”, “Todoroff Golf Challenge“ и “Validus“.
Церемонията по награждаването на победителите в турнира започна с определените специални награди за деня – най-дълъг първоначален удар на 7-ма дупка, и удар, попаднал най-близо до флага на 9-та дупка. Наградата за Най-дълъг удар за втора поредна година грабна 18-годишния Борислав Крачанов, чийто първоначален удар  отбележи забележителната дистанция от 295 метра. Наградата за Най-близо до флага спечели Владимир Михайлов, чиято топка падна на 20м от пин позицията и му спечели наградата, без конкуренция. Освен специално изработени трофеи, двамата наградени получиха бутилка от специалното голф вино “TODOROFF Golf Challenge” реколта 2005 и ваучери за гурме дегустация на пет вида вина със специални български деликатеси.

В дивизия B, играха участници с хендикап от 18,5 до 36 . Първи се нареди Петър Цаконски с 44 нетни стейбълфорд точки, който спечели  3 нощувки със закуски и вечеря в Todoroff Wine & Spa Hotel, гурме дегустация на 5 вина от селекцията на TODOROFF и бутилка “Todoroff Golf Challenge” реколта 2005. С 37 нетни стейбълфорд точки на второ място се нареди Бойка Мицанска, тя благодари на флайта си и сподели, че е много доволна от играта си, тъй като за първи път няма нито един „Х” в резулата си. Бойка Мицанска пожела на г-н Тодоров да прави все по-хубаво вино и го поздрави за прекрасния турнир, който организират всяка година. Тя бе наградена с бутилка “TODOROFF Golf Challenge” и уикенд за двама в TODOROFF Wine & Spa Hotel. Третото място зае Александър Смирнов, който спечели бутилка “TODOROFF Golf Challenge”, нощувка за двама в Todoroff Wine & Spa Hotel  и ваучер за винена дегустация.

В дивизия А, с хендикапи до 18,4, първи се класира Иво Димитров. Той победи с резултат от 32 нетни точки и спечели голямата награда – 7-дневна голф почивка в „El Plantio Golf Resort” в Аликанте, Испания, както и бутилка вино “TODOROFF Golf Challenge”. На второ място със 31 нетни точки, се нареди Иван Трифонов, последван от Ивайло Филипов със същия резултат, но с малко по-слаба игра на последните дупки.

Наградите бяха връчени лично от г-н Иван Тодоров, който освен специалните голф вина на TODOROFF и наградите, връчи на всеки победител и специално изработени за турнира керамични трофеи. След приключване на дегустацията и церемонията по награждаването, участниците в турнира и техните приятели, с приповдигнато настроение, се насладиха на празнична вечеря, съчетана с подбрани вина TODOROFF.
Гласувай | 1900 0 4911

Голф и първокласно вино от изба Four Friends


16 октомври, 2017

Анди Пийч с Hole in one по време на голф турнир Pirin Spring & Philipoff Golf Cup 2017


22 октомври, 2017



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?