BG | EN
Golf.bg
Тайгър Уудс спал зад волана при включен двигател

Тайгър Уудс спал зад волана при включен двигател

30 май, 2017 23:05 От полицията във Флорида разпространиха подробности за ареста на най-известния голфър в света Тайгър Уудс в нощта срещу понеделник. Категорично той не е бил пиян, както гласяха първоначалните информации. В кръвта му не е открито съдържание на алкохол, като показанията са били 0,00. Той обаче е бил изключително неадекватен.

Уудс е бил открит да спи на волана на своя Мерцедес, докато двигателят е работел. Полицаите е трябвала да го събудят, след което е бил подложен на тест за ходене в права линия и рецитиране на азбуката в обратен ред, на което той започнал да пее химна наопаки. Пред полицаите Уудс обяснил, че се връща от Лос Анджелис, където е играл голф, и се чувства ужасно уморен.

По-рано през деня той пусна официално изявление, в което обяснява, че състоянието му се дължи на реакцията на лекарствата, които приема след операцията на гърба. От полицията потвърдиха, че в кръвта му са открити следи от четири вещества, сред които и популярното от сериала "Д-р Хаус" обезболяващо Викодин, което се отпуска с рецепта.
342 0 1281

Арестуваха Тайгър Уудс


29 май, 2017

Кадри разкриват колко неадекватен е бил Тайгър Уудс при ареста (видео)


01 юни, 2017