BG | EN
Golf.bg
Контузии стреснаха Макилрой и Уилет преди US Open

Контузии стреснаха Макилрой и Уилет преди US Open

13 май, 2017 15:05 Дани Уилет и Рори Макилрой са две от големите звезди, които са под сериозен въпрос за предстоящия втори “мейджър” турнир по голф US Open между 15 и 18 юни. И двамата се оплакваха от болки в гърба по време на Players Championship (11-14 май), а северноирландецът ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс в понеделник, за да определи сериозността на проблемите си.

Световният номер 2 Макилрой призна накратко пред репортери след отказването си, че за него най-важното нещо е да бъде здрав навреме за US Open. Уилет също изрази притеснение от болките си, тъй като в кариерата си е имал доста често точно такива физически проблеми.

В добавка към травмата си Уилет не може да се похвали с особено успешни резултати напоследък, като те доведоха до свличането му от рекордното за него девето място до настоящата 21-ва позиция, която заема.
2052 0 4847

30-има голф играчи премериха сили в METRO Golf Cup 2017 край Банско


24 април, 2017

DEVIN организира голф турнир в Пирин Голф и Кънтри Клуб за седма поредна година


14 май, 2017



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?