BG | EN
Golf.bg
Слънце, сняг и добро настроение по време на първия скрембъл за 2017 година в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Слънце, сняг и добро настроение по време на първия скрембъл за 2017 година в Пирин Голф и Кънтри Клуб

09 април, 2017 12:04 На 8-ми април 2017 година в Пирин Голф и Кънтри Клуб за втора поредна година се проведе турнира Sweet & Salty Golf Tournament. Турнирът се проведе под тематичния надслов „Сладко и солено”. Спонсори на турнира бяха Емилия Ковачева от Банско, с други думи – сладката част от турнира – и хлебопроизводител, дългогодишен партньор на Пирин Голф и Кънтри Клуб, който предостави солената част.

Денят започна със силен вятър и пролетен сняг, които не успяха да откажат най-смелите участници. Дванайсет отбора стартираха въпреки екстремните условия. Състезанието се проведе на осемнайсетте дупки на корс А в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Участниците играха Скрембъл в отбори по двама в общо нетно класиране.



Обявени бяха две специални награди. Наградата за Най-дълъг удар на 11-а дупка спечели Антон Панайотов, а наградата за Най-близо до флага на 15-а дупка, спечели Ивайло Филипов, чиято топка падна само на 1.70 метра от пин позицията.

Дванайсетте отбора успешно завършиха всички 18 дупки от своята игра и въпреки снега, студения вятър и оскъдното пролетно слънце, никой не прекъсна играта си. На първо място, с отборен резултат от 48 нетни точки, се нареди отборът на Ивайло Филипов и Христо Божиков, който играха с отборен хендикап от 10. Второто място бе отредено за отбора на Симеон Денков и Милко Рушанов, с отборен хендикап от 12 и ресултат от 43 нетни точки. Почетното трето място зае отборът на  Стоян и Биянка Пандеви, с отборен хендикап от 12 и само точно по-малко от вторите в класирането(42).



По време на церемонията по награждаването на победителите, участниците благодариха на своите съотборници и флайтове за добрата игра, както и на голф клуба за добрата организация. Победителите в турнира пожелаха на себе си и всички присъстващи още много успехи през предстоящия сезон. Наградите за победителите бяха торти, приготвени специално за Пирин Голф и Кънтри Клуб от Емилия Ковачева и солени изкушения от нашия партньор.
1972 0 4623

Двама с шест под пара преди финалния ден на "Мастърс"


09 април, 2017

Надал поздрави големия си приятел и нов шампион в "Мастърс"-а по голф


10 април, 2017



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?