BG | EN
Golf.bg
Нелепо падане по стълбите вади шампиона на US Open от "Мастърс"?

Нелепо падане по стълбите вади шампиона на US Open от "Мастърс"?

06 април, 2017 12:04 Действащият носител на титлата от US Open Дъстин Джонсън може да пропусне предстоящото издание на първия за годината мейджър турнир по голф "Мастърс".

Причината е, че той е паднал "сериозно" по стълбите на къщата, която е взел под наем в Огъста за провеждането на дългоочакваното събитие. Мениджърът на Джонсън определи инцидента като "притеснителен" и обясни, че голфърът е пандал "тежко на гърба си", което намалява шансовете му да бъде на линия за уикенда.

В момента Джонсън е подложен на лечение и докторите са му обяснили, че трябва да бъде напълно неподвижен в следващите дни. Това му попречи да посети традиционната гала вечеря за раздаването на наградите на Асоциацията на голф журналистите в Америка.

Силни бури пък наложиха отмяната на популярното подгряващо събитие за "Мастърс" пар-3, в което всяка година се включват редица известни личности.

Гледайте телевизионния дневник "Светът на голфа" и турнири по голф само по Mtel Sport 2.
2010 0 4747

Еволюцията на чека за шампиона в "Мастърс" е изумителна


04 април, 2017

Двама с шест под пара преди финалния ден на "Мастърс"


09 април, 2017



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?