BG | EN
Golf.bg
Тя ли е най-новата на Тайгър Уудс?

Тя ли е най-новата на Тайгър Уудс?

03 април, 2017 05:04 Най-известният голфър в света Тайгър Уудс отдавна не е печелил голям турнир, но не е забравил как да завоюва женските сърца. 41-годишният бивш номер 1 в аристократичния спорт се разведе преди години, след като стана ясно, че е въртял куп любовници зад гърба на съпругата си Елин Нордегрен.

Тайгър се беше кротнал до звездата в алпийските ски Линдзи Вон, но след раздялата им отново се впусна на любовния фронт. Според слуховете последното му завоевание е сексбомбата Лейси Кей Самърс. Русокосото изкушение се определя като актриса, талантлива певица, както се вижда от видеото, модел, личен треньор.

Тя е и запален спортен фен, като подкрепя отбори като Голдън Стейт от НБА и други. Тя има 7,3 милиона последователи в Инстаграм и често ги радва с предизвикателни кадри, като съществена част от тях са свързани по някакъв начин и със спорта.
1941 0 4830

Гуардиола и Сити помагат с рекламата на The Open


31 март, 2017

Еволюцията на чека за шампиона в "Мастърс" е изумителна


04 април, 2017



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?