BG | EN
Golf.bg
Президентската купа на Пирин Голф и Кънтри Клуб сложи край на сезона

Президентската купа на Пирин Голф и Кънтри Клуб сложи край на сезона

20 ноември, 2016 18:11 Над 60 голфъри премериха сили в последния голф турнир за сезона. В събота, 19 ноември, състезателите показаха най-доброто от себе си в опит да победят Президентския отбот на Пирин Голф и Кънтри Клуб, който беше представен от Николай Калоянов – президент на голф клуб „Пирин”, и Любомир Костов – член на голф клуба, както и част от клубния му отбор, който за 2-ра поредна година спечели титлата Клубен шампион на България. Голфърите играха формат two-ball better ball с главно грос класиране и награда за победителите в нетно класиране.

Слънчево и топло за сезона време радваше участниците през целия турнирен ден. Освен грос и нет класирането, имаше определени и две специални награди. Наградата за „Най-дълъг удар” на 11-а дупка на шампионското игрище, проектирано от Иън Уузнам, за втора поредна седмица бе спечелена от Невян Симеонов. Наградата за „Най-близо до флага” взе една от надеждите на българския национален отбор по голф – Раян Стайков, чиято топка падна на 2,42 метра от пин позицията на 3-а дупка на шампионското игрище.

В главното грос класиране само един отбор успя да надвие Президентския отбор, като завърши с равен резултат, но с по-добра игра на последните 9 дупки. Отборът на Емил Марков и Радослав Рашев завърши с общ резултат от 68 удара, 4 удара под пара на игрището. Двамата победители бяха лично наградени и поздравени от pрезидента на голф клуба – Николай Калоянов и директора на клуба – Йордан Каназирев. Те получиха специално изработени трофеи, бутилка вино Кюве, от изба Братя Минкови и с големите награди на турнира – едногодишен абонамен „Пълно членство”, в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Президентският отбор преотстъпи второто място на следващите в класирането и награден бе отборът на Невян и Ивана Симеонови. Отборът им завърши с общ резултат от 70 ударавсеки получи трофей и едногодишен абонамент „Делнично членство” в клуба домакин. На трето място с резултат от 74 удара завърши отборът на Александър Евтимов и Симеон денков. Те бяха наградени с трофеи и Pay&Play членства.

В нетното класиране първото място грабна отборът на националът Раян Стайков и неговият баща Борис. Те спечелиха класирането с 56 нетни удара и бяха наградени със специални трофеи, ваучери за прошопа на голф клуба, както и бутилка вино от изба Братя Минкови.

Николай Калоянов благодари на всички присъстващи, че за поредна година станаха част от ежегодния турнир за Президентската купа на голф клуба. Освен победителите в турнира Калоянов поздрави и всички голфъри, които взеха участие в турнира, както и целия екип на Пирин Голф и Кънтри клуб за усърдната им работа.
Гласувай | 2499 0 7512

Пейдж Спиранак с едни гърди напред пред конкуренцията в голфа (галерия)


28 октомври, 2016

Тайгър Уудс представя новата си любима пред голф обществото


24 ноември, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?