BG | EN
Golf.bg
Kimbo Golf Cup събра ентусиасти в "Пирин Голф и Кънтри Клуб"

Kimbo Golf Cup събра ентусиасти в "Пирин Голф и Кънтри Клуб"

25 септември, 2016 15:09 За втора поредна година в Пирин Голф и Кънтри Клуб италианската компания за кафе KIMBO организира голф турнир Kimbo Golf Cup за любителите на спорта и ценителите на хубавото кафе. В слънчевия съботен септемврийски ден над 40 участници се състезаваха в Индивидуален стейбълфорд, разделени в две дивизии, на 18 дупки, като екипът на Kimbo подкрепяше играчите през целия ден с неаполитанско еспресо, за по-добра игра.

Приветствие преди старта направи управителят на KIMBO България Георги Бундев, който благодари на всички участници и сподели, че за него е голяма радост броят им да се увеличава.

Освен голямата награда – кафе машина, екипът на KIMBO беше приготвили специални комплекти за кафе за всички победители.

В дивизия А почетното първо място зае Пламен Мицански с резултат от 40 нетни точки. Той спечели голямата награда на KIMBO - кафе машина, капсули за кафе и комплект чаши. На второ място с 38 нетни точки се класира 12-годишният Денис  Стайков, следван от Стивън Плац с 37 нетни точки. Те спечелиха трофеи и комплекти KIMBO.

В дивизия Б на първо място в класирането се нареди Стоян Пандев с 32 нетни стейбълфорд точки. Втори в класирането стана Румен Маневски отново с резултат от 32 нетни стейбълфорд точки, но с по-висок хендикап. Наградите за трето място получи Ангел Илиев с 31 нетни стейбълфорд точки, който също получи подаръците от KIMBO.

Специалната награда за Най–близо до флага на 15-аа дупка взе Мартин Боденщайнер, чиято топка падна на 3,89 метра от пин позицията. Най–дълъг удар на 11-а дупка с личен рекорд от 300 метра направи 17-годишният възпитаник на Пирин Голф и Кънтри Клуб - Борислав Крачанов. Те бяха наградени със специално изработени трофеи и специални подаръци,  осигурени от KIMBO.

Церемонията по награждаването и коктейла се проведе в Пирин Голф Хотел и СПА.
Гласувай | 2419 0 7026

Приключи финалният кръг на серията турнири Мтел Голф Мастърс 2016


19 септември, 2016

Почина легенда в голфа


26 септември, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?