BG | EN
Golf.bg
Приключи финалният кръг на серията турнири Мтел Голф Мастърс 2016

Приключи финалният кръг на серията турнири Мтел Голф Мастърс 2016

19 септември, 2016 14:09 Приключи финалният кръг на серията турнири Мтел Голф Мастърс 2016. За седма поредна година над 500 голфъри от всички възрасти се състезаваха в най-големия аматьорски турнир в България. Победител в А-дивизия за втора поредна година стана Александър Евтимов, който спечели едногодишно членство в голф клуб "Правец". Той грабна наградата с общ резултат от квалификационните кръгове 17 удара над пара.

В Б-дивизия първото място зае Мариета Митева с общ резултат от квалификационните кръгове от 70 нетни стейбълфорд точки. Шампионът на Б-дивизия ще се радва на едногодишен пълен абонамент в клуба-домакин - Пирин Голф и Кънтри Клуб.

В С-дивизия спечели Стефан Урилски с общ резултат от 70 нетни стейбълфорд точки. Урилски спечели членство в голф клуб "Св. София". В класирането за финалния кръг на Мтел Голф Мастърс 2016, Дивизия А играха във формат грос строукплей, с хендикапи до 12,4. На първо място с грос резултат от 71 удара се нареди Радослав Рашев, който миналата година завърши 3-ти. Емил Марков завърши втори с резултат от 79 удара, а Кирил Златков зае третото място, също с 79 удара.

Нетното класиране в А-дивизия спечели Денис Димитров с 71 нетни удара. Дивизия Б и С играха във формат индивидуален Стейбълфорд. Победител в Б-дивизия стана Галин Ганчев, който поведе класирането с 37 нетни стейбълфорд точки. На второ място застана Спас Ненов, с 35 нетни точки, следван от Ивайло Филипов, само с точка по-малко. В С-дивизия с резултат от 31 нетни стейбълфорд точки първи се нареди Валентин Попов с резултат от 30 нетни точки. На второ място с 28 нетни стейбълфорд точки остана Илия Кирчев, който миналата година бе първи, а на трето място, също с 28 нетни стейбълфорд точки, но с по-висок хендикап, го последва Бойка Мицанска.
Гласувай | 2512 0 6972

Важното е да има разнообразие (снимки)


15 септември, 2016

Kimbo Golf Cup събра ентусиасти в "Пирин Голф и Кънтри Клуб"


25 септември, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?