BG | EN
Golf.bg
Голяма конкуренция на турнира Pro Shop Golf Cup

Голяма конкуренция на турнира Pro Shop Golf Cup

04 септември, 2016 15:09 Общо 16 отбора взеха участие в четвъртия за сезон 2016 г. голф турнир Pro Shop Golf Cup със специалното съдействие на дългогодишния партньор на голф клуба – Galvin Green. Galvin Green e една от най-известните и доказани голф марки за дрехи и аксесоари в света. Подаръците, осигурени за участниците, освен медали, бяха дрехи от марката.

Турнирът се проведе в първата събота на месец септември в комплекс Пирин Гоф и Кънтри Клуб, съпътстван с приятно време и много семейна и приятелска обстановка. Участие взеха и много млади участници, които се справиха удивително на първия си амарьорски голф турнир.

Голфърите  играха Сктембъл в отбори по двама на 18 дупки, на корс Б, което е съчетание от Шампионското игрище Ян Уузнам и Пирин Пайн корс.

Награждаването на победителите се проведе непосредствено след края на турнира в ресторант Клубна сграда. Първото място завоюва отборът на Александър Евтимов – Клубният шампион на Пирин Голф и Кънтри Клуб и неговият съотборник Иван Гемков с резултат от 44 нетни стейбълфорд точки. Александър Евтимов поздрави екипа на голф клуб ‘’Пирин’’ за перфектната организация и страхотното голф игрище.

Втори завърши отборът на 21-годишния русенец Фабио Фурнари и 11-годишната му сестра – Фиорела, с общ резултат от 43 нетни стейбълфорд точки. За малката Фиорела това беше първият голф турнир и тя бе изключително развълнувана, че е сред победителите, като не забрави да благодари на брат си за голямата подкрепата. Трети се нареди отборът на семейство Пламен и Бойка Мицански с 42 нетни стейбълфорд точки.

Специалните награди за ‘’Най-близо до дупката’’ спечели Красимир Мартинов, а за  ‘’Най- дълъг удар’’ спечели Кирил Златков.
2292 0 6432

Пирин Голф и Кънтри Клуб отново бе арена на турнири


21 август, 2016

Българин спечели Открития шампионат по голф за аматьори


05 септември, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?