BG | EN
Golf.bg
"Пирин Голф и Кънтри Клуб" бе арена на семеен турнир

"Пирин Голф и Кънтри Клуб" бе арена на семеен турнир

24 юли, 2016 16:07 Изпълнен с късмет и положителни емоции бе 23 юли за семейство Янакиеви. Янаки Янакиев отбеляза желания от всеки голфър удар – Hole in One. Попадението се случи по време на ежегодния Семеен голф турнир в Пирин Голф и Кънтри Клуб, на 6-а дупка на голф игрище Пайн Корс, а късметлийската топка ще бъде поставена на почетното табло в Клубната сграда.

Този уикенд се проведе четвъртият ежегоден Семеен голф турнир, който се организира в Пирин Голф и Кънтри Клуб специално за семействата, играещи голф. Участниците играха във формат Скрембъл в отбори по двама. Стартираха общо 10 отбора като всеки от тях имаше роднинска връзка – съпруг и съпруга, баща и син, баща и дъщеря, дори и братовчеди, а най-малкият участник бе 6-годишният Анастас Андреев, който игра заедно с баща си – Райчо.

Всяка година интересът към този специален турнир се увеличава, а екипът на клуба си пожела двойно повече семейни отбори догодина.

Отборите бяха съпътствани с много слънце и лек планински ветрец, докато мериха сили на Корс Б в Пирин Гол и Кънтри Клуб. На трето място с отборен резултат от 39 нетни Стейбълфорд точки се класира отборът на баща и син – Сергей и Борис Стойкови – дългогодишни членове на клуба. Г-н Стойков си призна, че вятърът доста се е отразил на крайния резултат, но благодари най-вече на 13-годишния си син Борис за добрия резултат. Второто място бе заето отново от баща и син, с 40 нетни Стейбълфорд точки се класираха Станислав и Марек Шворчик, които споделиха, че значително са подобрили резултата си от последния турнир, в който са участвали като отбор, класирал се на последно място в турнира. Първото място беше спечелено от отбора на Янаки и Радка Янакиеви с нетен отборен резултат от 43 Стейбълфорд точки. Янакиев благодари на домакините за добрата организация, както и на отбора, с който играха заедно във флайт.

Екипът на голф клуба благодари на всички, че станаха част от тазгодишния семеен турнир и специално поздрави Янаки Янакиев за заветния Hole-in-One!
Гласувай | 2075 0 5808

Шампионите от Masters и The Open ще играят на Олимпиадата


23 юли, 2016

BDO Golf Challenge се проведе за трета поредна година


31 юли, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?