BG | EN
Golf.bg
Една ера е към своя край

Една ера е към своя край

20 юли, 2016 19:07 Бившият лидер в световната ранглиста Тайгър Уудс ще пропусне остатъка от сезона, тъй като все още не е възстановен след претърпените две операции на гърба в рамките на последните 11 месеца. Мнозина се надяваха, че 40-годишният американец ще успее да се завърне на голф игрището за последния за сезона мейджър турнир PGA Championship през следващата седмица, но това няма да се случи.

Агентът на Тигъра - Марк Стайнбърг, информира за ситуацията около голфъра. "Възстановяването на Тайгър продължава и има прогрес, но просто не е готов за PGA. Той няма да играе до края на сезона, а ще се концентрира върху рехабилитацията си и кампания 2016/2017", каза Стайнбърг.

Отказът на Уудс от предстоящата надпревара в Ню Джърси означава, че за първи път в кариерата си той ще пропусне всички четири издания от Големия шлем в професионалния голф за годината. Носителят на 14 мейджър трофея не е участвал в официално съсезание от Wyndham Championship през август 2015 година. Тогава той остана 10-и. Продължителното отсъствие на американеца доведе до сриването му до незавидната 628-а позиция в световната ранглиста.
Гласувай | 2085 0 5681

Гарет Бейл жонглира с клъб и топка за голф


19 юли, 2016

Шампионите от Masters и The Open ще играят на Олимпиадата


23 юли, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?