BG | EN
Golf.bg
Голф вълнения край Разлог

Голф вълнения край Разлог

03 юли, 2016 14:07 Интересът към турнира беше значителен

Над 30 голф участника стартираха в първия за сезон 2016 г. голф турнир Pro Shop Golf Cup със специалното съдействие на дългогодишния партньор на голф клуба - Chervo. Chervo e една от най-известните и доказани голф марка за дрехи и аксесоари в света. Подаръците, осигурени за участниците, освен специално изработени трофей, бяха тениски, чадъри, шапки и колани на марката. Турнирът се проведе на 2 юли в комплекс Пирин Гоф и Кънтри Клуб, съпътстван със слънце и дъжд, но голф участниците отново показаха, че никога не трябва да се отказваш.

Участниците играха Индивидуален стейбълфорд на 18 дупки, разделени в две дивизии, на корс Б, което е съчетание от Шампионското игрище Ян Уузнам и Пирин Пайн корс.

Награждаването на победителите се проведе непосредствено след края на турнира в ресторант Клубна сграда. На първо място в дивизия А с хендикап от 0 до 18,4, с 36 нетни Стейбълфорд точки, се класира младата надежда на голфа – Борислав Крачанов, който е възпитаник на детската школа в голф клуба. Второто място бе отредено за Владимир Михайлов, с нетен резултат от 35 Стейбълфорд точки, а на трето място се нареди Пламен Мицански, с нетен резултат от 33 Стейбълфорд точки.

Класирането в Б дивизия с хендикап от 18,5 до 36, първото място с 39 Стейбълфорд точки спечели Бойка Мицанска. С резултата от 38 нетни Стейбълфорд точки на второ място се класира Ангел Илиев, следван от Боян Костов с 34 нетни Стейбълфорд точки.

Специалните награди за ‘’Най-близо до дупката’’ и  ‘’Най- дълъг удар’’ спечелиха Пламен Мицански с 3,56м, който спечели и третото място в А дивизия. Другата специална награда за ‘’Най- дълъг удар’’ взе Илиан Илиев.
Гласувай | 2066 0 5424

БОК организира турнир по миниголф за журналисти


30 юни, 2016

Японски голфър се отказа от игрите в Рио


04 юли, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?