BG | EN
Golf.bg
Голям интерес към Allianz Golf Open 2016

Голям интерес към Allianz Golf Open 2016

02 юни, 2016 17:06 На 4 и 5 юни в Пирин Голф & Кънтри Клуб ще се проведе голф турнир Allianz Golf Open 2016. Седмото издание на надпреварата е от изключително значение за българския голф и всяка година подкрепя и излъчва победители в лицето на най-заслужилите голфъри. Състезанието се провежда в 2 квалификационни кръга, а резултатите от тях формират крайното класиране за специалните награди на Алианц България. 

Двамата състезатели, показали най-добрите резултати през двата турнирни дни на Allianz Golf Open, ще спечелят специалната награда на Алианц България – 6-дневна голф ваканция в един от атрактивните морски голф комплекси- Блексирама с включени 3 голф игри.

През първия турнирен ден голфърите ще играят отборен формат Скрембъл, в отбори по 2-ма играчи, а на финалния състезателен ден те ще покажат индивидуалните си умения и ще бъдат разделени на 3 дивизии в зависимост от хендикапа си. Най-добрите играчи с хендикап до 12.4 ще играят Строукплей (медал), а останалите 2 дивизии Индивидуален Стейбълфорд. Крайното класиране за специалната награда е на база резултатите от отборното и индивидуалното състезание.

Заявка за участие в надпреварата Allianz Golf Open са подали повече от 80 голфъри, като победителите във формата през последните 4 години също ще се включат, надявайки се отново да вземат трофеите. Форматът се радва на международно участие от Македония, Англия, Румъния, Гърция.

Стартът на голф турнира и през двата дни е обявен за 10.00 часа с шотгън старт /едновременен старт от всички дупки/.
Гласувай | 2167 0 5266

Голф и вино в "Пирин Голф и Кънтри Клуб"


02 юни, 2016

Турнир под егидата на испанския посланик в Голф клуб "Св. София"


04 юни, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?