BG | EN
Golf.bg
Два Nissan турнира в Голф клуб "Св. София"

Два Nissan турнира в Голф клуб "Св. София"

29 май, 2016 16:05 Два турнира – за възрастни и за деца до 18 години, нестандартни забавления и допълнителни възможности за подобряване на резултата – такъв беше третият Nissan уикенд, организиран в Голф клуб “Св. София”.

В събота премериха сили рекордните 108 участници, разделени в две дивизии. За първи път в голф турнир в България бе даден шанс на състезателите да подобрят резултата си извън 18-те дупки на игрището. Допълнителното трасе бе също на територията на клуба, но предизвикателството бе управление в офроуд условия на новия модел Nissan Navara. Всеки, преминал без грешка претятствията, добавяше три точки към стейбълфорд резултата си, а за останалите участници в тестдрайва бонусът бе две точки.

В Дивизия А Любомир Минчев спечели първото място с 43 точки. Негови подгласници с резултат 41 точки станаха Илия Ел Фелеки и Александър Евтимов. В Дивизия В на първите три места се класираха Деян Пеловски (45 точки), Димитър Георгиев (44) и Иван Делчев (43). Наградата за Най-дълъг удар заслужи Асен Михайлов, а за Най-близо до дупката – Радослав Рашев.

В неделя игрището в Голф клуб “Св. София” бе на разположение на 30 талантливи състезатели на възраст до 18 г., които също премериха сили в две хендикап дивизии. В Дивизия А Димитър Димов завърши на пар – 71 удара, и зае първото място, следван от Райън Стайков и Димитър Савов съответно със 72 и 77 удара. При момичетата от по-силната дивизия на първо място се класира Стефани Скоканска (82 удара), на второ Ивана Симеонова (86) и на трето Виктория Генова с 88.

В момчешката Дивизия В победител с 47 точки е Кристиян Цветанов, а негови подгласници са Леополд Костилев  (44) и Алексей Федяев (38). Магдалена Борисова е първа с 44 точки, следвана от Кристина Бушева (42) и Алекс Стоянова (37).

Правото да представят България на престижния турнир за младежи до 16 г. British Open Junior заслужиха Ивана Симеонова и Райън Стайков. Те ще пътуват с щедрата подкрепа на Nissan, които предоставиха на Българската голф асоциация средствата, събрани от таксите за игра на възрастните в турнира в събота.
Гласувай | 3293 0 6788

Балъков в тима на Германия за звезден мач по голф с Австрия


27 май, 2016

Голф и вино в "Пирин Голф и Кънтри Клуб"


02 юни, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?