BG | EN
Golf.bg
Голям интерес към Bulgaria Holidays & Pirin Gold Cup

Голям интерес към Bulgaria Holidays & Pirin Gold Cup

03 април, 2016 15:04 В уникалния период, когато се срещат сезоните, когато зимата в Пирин все още ни приканва за ски, а междувременно вече сме извадили и стиковете си за голф, за поредна година се откри турнирният голф календар на голф клуб "Пирин". Събитието се проведе под патронажа на туроператора „България холидейз” и Пирин Голф и Кънтри Клуб и имаше важна роля за дестинацията Разлог и Банско, защото развива спорта, целогодишните активности и съдейства за устойчивия туристически интерес към региона.

Участниците в турнира за купата на България Холидейз и Пирин голф къп се състезават за:
Първо място - Едногодишно членство в Пирин Голф и Кънтри Клуб
Втори място - Уикенд за двама в луксозния хотел „Пирин Голф и Спа”5 с включена закуска и вечеря и ползването на ВИП спа апратамент
Трето място - Вечеря за двама по избор в ресторант на България Холидейз и Резортс

Победител в дивизия А стана Пламен Мицански с 41 нетни стейбълфорд точки. Той спечели трофей и голямата награда - едногодишно членство в Пирин Голф и Кънтри Клуб. На второ място се класира Загорац Тумбовски с 40 нетни стейбълфорд точки, също член на клуба. На трето място се нареди 21- годишният Фабио Фурнари с 39 нетни стейбълфорд точки.

Първото място в Б класиране и едногодишно членство в Пирин Голф и Кънтри Клуб спечели Стивън Кардинг с 36 нетни стейбълфорд точки. Втори се класира Вилиан Петров с 35 нетни стейбълфорд точки и с по-добър резултат на първите девет дупки. На трето място се класира макдонецът Игор Стойменов с 35 нетни стейбълфорд точки.

В класирането при дамите победителка стана 15-годишната Ивана Симеонова с 38 нетни стейбълфорд точки. Специалната награда за "Най-дълъг удар" на 11-а дупка спечели 20–годишният Костадин Зарев, който е член на голф клуба.

Наградата за "Най-близо до дупката" на 15-а дупка спечели Дерек Фрост с 0,87см.

След церемонията по награждаван участниците и техните приятели се насладиха на галавечеря и приятна музика в ресторант Клуб хаус. Екипът на Пирин Голф и Кънтри Клуб беше подготвил изненада за гостите - палене на летящи фенери, които бяха атракцията на вечерта.
Гласувай | 2167 0 6875

40 атрактивни турнира очакват голф играчите в "Пирин Голф и Кънтри Клуб"


28 март, 2016

Първият Скрембъл за 2016 г. с неочаквано голям интерес


11 април, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?