BG | EN
Golf.bg
Сравниха завръщането на Ракетата с това на Тайгър Уудс

Сравниха завръщането на Ракетата с това на Тайгър Уудс

07 декември, 2015 19:12 Австралиецът Нийл Робъртсън направи интересно сравнение по повод новината, че Рони О'Съливан ще се завърне в тур за предстоящия през януари "Мастърс" в Лондон. Според Машината от Мелбърн еквивалент на случая с Ракетата може да бъде завръщането на Тайгър Уудс в голфа след скандала с многобройните му изневери през 2009 година. Тогава американецът се върна в професионалния спорт след 6-месечна пауза и отново за "Мастърс"-а.

Въпреки че Рони не се е замесвал в подобни неприятни скандали като Уудс, то той ще се включи отново в професионалния тур след близо 9-месечно прекъсване. За последно 40-годишният англичанин се изяви на световното първенство през април, когато на 1/4-финалите отстъпи срещу станалия впоследствие шампион Стюърт Бингам.

След това О'Съливан не защитава тититлите си нито на "Шампион на шампионите", нито на завършилия вчера UK Championship в Йорк. Робъртсън пък спечели и двете надпревари, което му донесе сумата от близо 300 000 паунда.

Разбира се, че завръщането на Рони e добра новина. Винаги ми е било приятно да играя срещу него и имам добри резултати. "Мастърс"-ът е неговият турнир - всички свързват надпреварата с Рони О'Съливан. Мисля, че нивото на игра в Йорк бе високо и в отсъствието на Рони много състезатели се представиха добре. Ясно е обаче, че появата му в "Александра Палас" ще бъде тема номер 1. Нещо като завръщането на Тайгър Уудс в голфа преди няколко години. Снукърът със сигурност е по-добре, когато Рони е част от него. Все пак не трябва да забравяме, че напоследък има много силни характери в спорта ни и Уенбо Лян е пример за това", коментира Робъртсън, който в снощния финал на UK Championship се наложи срещу китаеца с 10:5 части.

"Мастърс"-ът в Лондон ще се проведе между 10 и 17 януари. Робъртсън среща в първия си мач Марко Фу, а О'Съливан ще се изправи в откриващия си двубой срещу Марк Уилямс.
Гласувай | 2399 0 9438

Гарет Бейл: След като спра с футбола, ще играя голф


23 ноември, 2015

ЛеБрон Джеймс контузи съпругата на голф звезда при победа на Кливланд над Оклахома


18 декември, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?