BG | EN
Golf.bg
"Пирин Голф и Кънтри Клуб" спечели титлата на Междуклубния шампионат

"Пирин Голф и Кънтри Клуб" спечели титлата на Междуклубния шампионат

02 ноември, 2015 14:11 На 31 октомври и 1 ноември се проведе третият Междуклубен шампионат на България. Шампионатът се проведе в два турнирни дни на игрищата на голф клуб „Правец” и голф клуб „Св. София”.

Организиран ежегодно от Българска голф асоциация, шампионатът и тази година събра отборите на българските голф клубове, в надпревара за шампионската титла. Отборът на голф клуб „Пирин” бе представен от дългогодишните членове на клуба Анди Пийч (капитан), Невян Симеонов и младите надежди на българския национален отбор по голф – Любомир Костов и Ивана Симеонова, също членове на "Пирин Голф и Кънтри Клуб".

Тимът на "Пирин Голф и Кънтри Клуб" поведе с разлика от 8 удара още през първия турнирен ден, който се игра в голф клуб „Правец”. Отборът успя да надвие състава на голф клуб „Св. София” на собственото им игрище, запазвайки преднина от 4 удара.

Доброто представяне на целия тим на "Пирин Голф и Кънтри Клуб" даде своите резултати и те спечелиха шампионската титла за 2015 година.


2607 0 10651

Тайгър Уудс претърпя нова операция


31 октомври, 2015

Макилрой №1 в Европа и САЩ


12 ноември, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?