BG | EN
Golf.bg
Приключи Европейският УниКредит шампионат по голф

Приключи Европейският УниКредит шампионат по голф

17 октомври, 2015 17:10 Европейският УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти, приключи днес в Pravets Golf Club, а победител на шампионата стана англичанинът Матю Корт

Прекрасна игра показа англичанинът Матю Корт, който спечели днес Европейския УниКредит шампион по голф за клубни професионалисти. Той затвърди своето превъзходство над останалите 57 голф професионалиста с общ резултат от четирите турнирни дни (-19)  и прибра чека за 10 000 евро, както и купата за европейски шампион на 2015 година.

На второ място застана холандецът Ралф Милер с резултат (-17), който днес изигра игрището с шест удара под пара. За трето място се бореха испанецът Хосе Агарада и Гари Хюстън от Уелс, които завършиха наравно с общ резултат (– 15).

Трикратният шампион от Португалия Уго Сантош не успя да защити своята титла и завърши шести в тазгодишния Европейски УниКредит шампионат. Въпреки това той игра достойно, като в третия кръг вчера, португалецът направи рекордния резултат от 10 удара под пара на игрището в Правец.

Шампионатът протече в четири кръга, в индивидуален строукплей формат на 72 дупки, с награден фонд от 60 000 евро и се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк, KIA, Домейн Бойар, Трансимпорт и Девин.
Гласувай | 2925 0 19922

Рекорден резултат в третия кръг на УниКредит Европейския шампионат


16 октомври, 2015

Трета победа за голф отбора на България срещу тима на останалия свят


18 октомври, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?