BG | EN
Golf.bg
Стартира първият кръг от УниКредит Европейския шампионат по голф за клубни професионалисти

Стартира първият кръг от УниКредит Европейския шампионат по голф за клубни професионалисти

15 октомври, 2015 11:10 58 изявени голф играчи от 24 страни ще премерят сили на игрището в Правец в четирите последователни кръга на 72 дупки индивидуален строукплей формат. Сред тях са и клубните професионалисти, които популяризират и развиват голфа в станата ни  - шотландецът Уилям Дау (Pravets Golf Club) и англичанинът Ричард Лайн (St Sofia Golf Club).

Трикратният победител, португалецът Уго Сантош и тази година е в България, за да защити титлата си на европейски шампион през 2011, 2012 и 2014 г., а сред основните му съперници е италианецът Федерико Ели, който стана европейски шампион през 2013 година.

Водач до момента в класирането е испанецът Хосе Луис Адарага, който днес изигра игрището с 6 удара под пара (66), а на второ място във временното класиране е Кристофър Валгрен (Швеция) с един удар разлика (67). На оспорваната трета позиция днес финишираха  Грейк Шейф  (Англия), Матю Корт (Англия), Грейм Браун (Шотландия) и Иао Рамос (Португалия) – и четиримата играчи изиграха шампионатното игрище с 68 удара.

УниКредит Европейският шампионат по голф се провежда в България от 2011 година, с подкрепата на УниКредит Булбанк, а Pravets Golf Club е домакин на събитието.

В събота (17 октомври) ще стане ясно името на европейския шампион за 2015 година.
 
Гласувай | 2758 0 20603

Днес стартира УниКредит Европейския шампионат по голф


14 октомври, 2015

Рекорден резултат в третия кръг на УниКредит Европейския шампионат


16 октомври, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?