BG | EN
Golf.bg
Приключи първото издание на Kimbo Golf Cup

Приключи първото издание на Kimbo Golf Cup

05 октомври, 2015 14:10 За първа година на 03.10.2015г. в Пирин Голф и Кънтри Клуб италианската компания за кафе Kimbo организира голф турнира Kimbo Golf Cup за любителите на голфа и ценителите на хубавото кафе. Участниците се състезаваха в Индивидуален формат, разделени в две дивизии, за голямата награда кафе машина. В топлия октомврийски ден участниците играха 18 дупки на шампионското игрище в Пирин голф, като екипът на Kimbo подкрепяше играчите с ароматното си кафе за по-добра игра. Приветствие преди старта направи управляващият директор на Кимбо България Георги Бундев, който направи кратка презентация на историята на кафето и сподели, че турнирът Kimbo Golf Cup ще стане традиция.

В дивизия А участниците играха Стоукплей грос. Почетното първо място, който спечели голямата награда на Кимбо-кафе машина, собственика на имот в Пирин Голф и Кънтри Клуб, както и член на клуба - Уорън Смит със 73 удара и с по-добра игра на последните 9 дупки. Той получи също така специално изработен трофей и специалният комплект на Кимбо, състоящ се от чаши за кафе, чаши за капучино, лъжички, салфетки, захарничка, както и тениска с логото на марката. На второ място със 73 удара се класира 16-годишният Борислав Крачанов, възпитаник на Детската школа по голф в Пирин Голф и Кънтри Клуб, който бе награден с купа и специалния комплект за кафе и тениска Кимбо. Третата позиция зае Загорац Тумбовски с 77 удара на игрището, който спечели трофей и комплект Кимбо.

В дивизия B участниците играха Стейбълфорд, като на първо място в класирането се нареди Ангелос Парасхакис с 35 нетни стейбълфорд точки. Той бе награден със специалния комплект на Кимбо, състоящ се от чаши за кафе, чаши за капучино, лъжички, салфетки, захарничка, както и тениска с логото на марката и специално изработен трофей. Втори в класирането стана член на клуба и собственик на имот в Пирин Голф и Кънтри Клуб - Стоян Ангелов, с 33 нетни стейбълфорд точки. На трето място наградите получи дългогодишният член на Пирин голф Христо Божиков с 29 нетни стейбълфорд точки, който получи подаръците на Кимбо.

Най-добра дама спечели 14-годишната Ивана Симеонова с 32 нетни стейбълфорд точки. Ивана е носителка на шампионската титла при младежите на Клубния шампионат на Пирин Голф и Кънтри Клуб за 2015г.

Специалната награда за Най–близо до дупката спечели собственик на имоти и член на Пирин Голф и Кънтри Клуб Емил Томов с 1,78 метра, който бе награден със специално изработен трофеи и специалните подаръци осигурени от Кимбо .

Другата специална награда за Най–дълъг удар спечели Бойка Мицанска, която стана шампион при жените по време на Клубния шампионат на Пирин Голф и Кънтри Клуб за 2015 г. Тя също получи комплект и тениска с бранда.

Церемонията по награждаването се проведе в Пирин Голф Хотел и СПА ***** в ресторант Euro Kitchen, където се предлага италианското кафе Кимбо. Наградите бяха връчени от Георги Бундев с помощта на неговата красива промоутърка.
Гласувай | 1932 0 4937

Втори Голф&гурме турнир Amazing Thailand в "Св. София"


04 октомври, 2015

Конният спорт и голфът с най-голям процент положителни допинг проби


07 октомври, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?