BG | EN
Golf.bg
Трети турнир DB Schenker Golf Open в Голф клуб "Св. София"

Трети турнир DB Schenker Golf Open в Голф клуб "Св. София"

25 август, 2015 16:08 Общо 80 състезатели ще премерят сили в третия турнир DB Schenker Golf Open, който по традиция се провежда в Голф клуб “Св. София”. Състезанието ще стартира с шотгън на 29 август от 12 ч. Играчите ще бъдат разделени в две дивизии според техния хендикап – от 0 до 14 и от 15 до 28.

Организаторите от DB Schenker България за пореден път са подготвили щедри награди и много изненади за участниците и гостите на събитието. По време на турнира ще бъде организирано състезание за Hole-in-one на брандираната DB Schenker шеста дупка на игрището. Късметлията, който успее да се справи с предизвикателството, ще спечели чисто нов планински бегач.

Останалите призьори ще получат ваучер за голф ваканция и за пазаруване в прошопа на Голф клуб “Св. София”. Ще бъдат раздадени и награди за "Най-дълъг удар", "Най-близо до дупката" и "Най-добре представила се дама".
Гласувай | 2404 0 6049

Голяма битка предстои на международния финал на Peugeot Golf Tour


24 август, 2015

От нищо нещо, или как девет деца пренаписаха историята на голфа у нас


26 август, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?