BG | EN
Golf.bg
Исторически успех за Лангер

Исторически успех за Лангер

15 юни, 2015 15:06 Бившият номер 1 в световната ранглиста Бернхард Лангер записа резултат от 3 удара под пара (68) и с общо 19 удара под пара (265) успешно защити трофея си на турнира Players Championship за ветерани. Надпреварата се проведе в Белмонт, Масачузетс и бе с нагарден фонд от 2,7 милиона долара.

57-годишният германски голфър стана първият след Арнолд Палмър (1984-1985 г.), който е победител в надпреварата в два поредни сезона. Втората позиция зае Кърк Триплет с 13 удара под пара (271), а третото място си поделиха Джо Дюрант, Колин Монгомъри и Ръс Кокран с резултати от по (274) на ниво -10.

"Тази седмица бе наистина магическа за мен, сподели Лангер след триумфа. - Да постигна нещо, което и Арни е направил, е великолепно. Беше ми забавно, приятно е да се играе с такава голяма преднина пред останалите, но все пак човек трябва да е внимателен. Никога не се знае какво може да се случи. Голфът е невероятна игра. Много е трудно, когато нещата на игрището се объркат, но когато вървят - е страхотно", допълни германецът.

Лангер вече има 24 титли в Champions Tour.
Гласувай | 2430 0 19698

Руснак се размина на крачка с брутален антирекорд


13 юни, 2015

Аржентинец с първа титла в PGA Tour


15 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?