BG | EN
Golf.bg
Здравословен проблем принуди Джонсън да се откаже след 9 дупки

Здравословен проблем принуди Джонсън да се откаже след 9 дупки

12 юни, 2015 17:06 Световният номер 7 Дъстин Джонсън изигра едва девет дупки на турнира St. Jude Classic в Мемфис с награден фонд от 6 милиона долара. В средата на първия кръг американецът реши да прекрати доброволно участието си заради болест.

Играещият заедно с Джонсън Бен Крейн сподели след това пред медиите, че 30-годишният голфър наистина не се е чувствал добре.

"Нещо не беше наред, след като започна да играе на четвърта дупка, обясни Крейн. - След това видях, че разговря с официално лице на турнира. Беше ясно, че не се чувства добре. След деветата дупка дойде при мен и ми пожела успех в остатъка от турнира. Беше много сърдечен", допълни Бен Крейн.

След 6-месечното отсъствие от игрището Джонсън показва добра форма, като успя да спeчели турнира WGC-Cadillac Championship и да запише още четири класирания в Топ 10 в общо осем надпревари.
Гласувай | 2118 0 6039

Тайгър Уудс няма да се появи на Scottish Open


12 юни, 2015

Ето кой с кого ще играе в първите два кръга на US Open


13 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?