BG | EN
Golf.bg
Голямата амбиция на Тигъра - Ryder Cup 2016

Голямата амбиция на Тигъра - Ryder Cup 2016

11 юни, 2015 19:06 Капитанът на САЩ за Ryder Cup 2016 Дейвис Лав III разкри пред медиите, че Тайгър Уудс има голямо желание да участва в отборната надпревара, въпреки кошмарната си форма напоследък. Носителят на 14 мейджър титли е тема номер 1 през последните дни, а причината е регистрираният от него най-слаб резултат в кариерата му - (85), на турнира The Memorial Tournament.

По думите на Дейвис Лав обаче Уудс е амбициран да попадне в американския състав за изданието в "Хейзълтин Нешънъл Голф Клъб" в Минесота догодина.

На Ryder Cup през 2014 година отново имаше драма около участието на Тигъра. Тогава той също бе в неприятен период заради проблеми с гърба. И тъй като нямаше как да е част от отбора благодарение на успешните си изяви, то Уудс трябваше да разчита на "уайлд кард" от тогавашния капитан Том Уотсън. Бившият номер 1 в света обаче улесни задачата на Уотсън и сам призна, че не е готов да играе.

"Тайгър е настроен позитивно… опитва се да подобри нещата, заяви Дейвис Лав пред "Скай Спортс". - Именно това искам да чувам от него. В момента основната му цел е да се класира за състава за Presidents Cup. Двамата говорихме да направим няколко тренировъчни кръга заедно. Той наистина работи здраво, полага големи усилия. Мисля, че понякога именно това е проблемът му - "натиска" ситуацията прекалено много. Харесва ми каква е нагласата му. Той все още намира забавната страна на нещата. Личи си по интервютата, които дава. Смее се на самия себе си понякога. Той иска да играе на Ryder Cup догодина, аз също искам да е в отбора. Знае много добре към какво се цели и се опитва да се върне към най-добрата си игра", обясни Лав.

Следващият турнир в прогрмата на Тайгър Уудс е вторият за годината турнир от Големия шлем - US Open. Надпреварата започва на 18 юли в "Чембърс Бей Голф Клъб".
Гласувай | 2544 0 7383

15-годишен ще играе на US Open


11 юни, 2015

Лош сезон, но пак с много пари


11 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?