BG | EN
Golf.bg
Адам Скот си върна старото кеди

Адам Скот си върна старото кеди

04 юни, 2015 19:06 Бившият номер 1 в световната ранглиста Адам Скот ще поднови работата си с кедито Стив Уилямс, информират световните агенции. Австралиецът е успял да убеди бившия си асистент да прекрати "пенсионирането" си и отново да му помага по време на турнирите. Припомняме, че Уилямс бе кеди на Скот преди две години, когато той триумфира на "Мастърс"-а в Огъста. За последно двамата работиха заедно в плейофите на FedEx Cup през септември 2014 година.

Уилямс и Скот ще бъдат заедно на игрището за провеждащия се този месец US Open, а след това и за The Open Championship и US PGA Championship. Очаква се да са рамо до рамо и за надпреварата Bridgestone Invitational.

"Стив беше непреклонен в решението си да не бъде кеди през 2015 година, така че ми отне известно време да го убедя. Щастлив съм, че в крайна сметка той се съгласи. Двамата имахме доста успехи като тандем и нямам търпение да работим отново заедно", каза Скот, който в момента е 12-и в света. През миналата седмица австралийският голфър обяви, че се разделя с досегашното си кеди Майк Кър.

Както е известно, Стив Уилямс пък бе помощник на Тайгър Уудс по време на най-големите успехи на американеца в периода между 1999 г. и 2011 г.
Гласувай | 1797 0 4414

72 голфъри ще участват в турнира за голямата награда на Allianz Golf Open 2015


04 юни, 2015

Хенрик Стенсон вече е здрав


04 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?