BG | EN
Golf.bg
Devin Open Golf Tournament отново в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Devin Open Golf Tournament отново в Пирин Голф & Кънтри Клуб

11 май, 2015 12:05 В комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб на 9 май 2015 година се проведе  за пета поредна година голф турнирът Devin Open Golf Tournament. 

Всички голф участници и техни придружители имаха възможност и да се насладят на продуктите на Devin и на най-новия продукт на Devin - минерална вода Water 2 go, която е създадена специално за всички клиенти с динамичен начин на живот - спорт, работа, на път, в движение. По време на приветствията към голф участниците Силвия Паликарева напомни на всички, че не трябва да остават дехидратирани, както по време на спорт, така и по време на ежедневните си задължения.



Въпреки прогнозата за дъжд и гръмотевични бури, голф участниците имаха възможност да се насладят на голф играта. Състезателите бяха разделени в отбори по двама, като спонсорът бе предвидил и специални награди в следните категории: Longest drive (най-дълъг първоначален удар) и Nearest to the pin (удар най-близо до дупката).

Купата на Devin Open Golf Tournament в петото си издание бе спечелена от отбора на Ilija Ostojcic и Igor Stoimenov с 59 нетни точки, следвани от отбора на Красимир Мартинов и Стоян Пандев с 52 нетни точки и на трето място се класира отборът на Борислав Крачанов и Тодор Тодоров с резултат 51 нетни точки.
Специалната награда Longest Drive бе спечелена от Warren Smith. Специалната награда Nearest to the pin бе спечелена от Илян Ралев.

Гласувай | 1808 0 6394

Станко Маринов втори на професионален турнир по голф в Гърция


07 май, 2015

Рики Фаулър ще играе на Scottish Open


27 май, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?