BG | EN
Golf.bg
Добра новина! Линдзи Вон отново е волна птичка

Добра новина! Линдзи Вон отново е волна птичка

03 май, 2015 22:05 Олимпийската шампионка по ски алпийски дисциплини Линдзи Вон обяви, че тя и звездата в голфа Тайгър Уудс са решили да прекратят 3-годишната си интимна връзка. Вон коментира в профила си във "Фейсбук", че причината за раздялата е свързана с кариерата на двамата, която ги е принудила да прекарат много време разделени.

"След почти три години заедно Тайгър и аз решихме да прекратим връзката си по взаимно съгласие. Винаги ще помня хубавите моменти, които имахме заедно. За съжаление и двамата имаме доста напрегнат професионален живот и бяхме принудени да прекарваме прекалено дълго време разделени. Винаги ще уважавам Тайгър. Той и неговото прекрасно семейство винаги ще имат специално място в сърцето ми", пише алпийката. Вон и Уудс обявиха официално връзката си през март 2013 година, като новината изненада почитателите на Вон, тъй като голфърът има репутацията на голям женкар.

Линдзи Вон не изпуска Тигъра от поглед на "Мастърс"-а

Минути след публикацията на Вон и Тайгър Уудс пусна абсолютно същото съобщение в туитър. Той подчертава, че Линдзи се разбирала перфектно с децата му Сам и Чарли.


Гласувай | 1784 0 5209

Уудс се завръща, очаква го натоварено лято


30 април, 2015

Рори загрява за The Open Championship с турнир в Абърдийн


03 май, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?