BG | EN
Golf.bg
Тигъра: Скъсах си задника от тренировки

Тигъра: Скъсах си задника от тренировки

09 април, 2015 19:04 Носителят на 14 мейджър титли Тайгър Уудс разкри пред медиите, че е работил здраво през последните месеци, за да се върне към най-добрата си форма. Бившият лидер в световната ранглиста имаше контузия на гърба още през 2014 година, a проблемите му продължиха и през 2015-а.

"Скъсах си задника от тренировки, заяви 39-годишният американец. - Това е най-лесният начин, по който мога да опиша ситуацията. Наистина работих здраво. Мисля, че хората никога няма да разберат колко усилия положих, за да се върна на игрището и да съм отново тук. Преди нещата бяха на приливи и отливи - когато имам свободно време да тренирам, когато децата спят, когато те са на училище. Сега тренировките бяха много по-интензивни. През последните месеци ситуацията бе следната - знаех какво мога, но не можех да го направя на практика. Работих упорито това да се промени", коментира Уудс.
Гласувай | 1729 0 4596

Полтър отново залага на шампиона Уотсън в Огъста


06 април, 2015

Някои неща не се забравят и на 75 (видео)


09 април, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?