BG | EN
Golf.bg
Лий Уестууд се пребори за титлата в Тайланд

Лий Уестууд се пребори за титлата в Тайланд

15 декември, 2014 19:12 Бившият лидер в световната ранглиста Лий Уестууд записа силен последен кръг от (67) и така с общо 8 удара под пара (280) спечели трофея на турнира Thailand Golf Championship. 41-годишният англичанин започна последния състезателен ден с две последнователни богита, но след това намери ритъма си, подобри играта и реализира четири бърдита между 6 и 9 дупки. До края на кръга Уестууд се прояви с още три бърдита и така завърши на върха в крайното класиране - само на удар разлика от Мартин Каймер и Маркъс Фрейзър, които останаха на втората позиция. Четвъртото място зае Томи Флитууд с 5 удара под пара (283).

Това е осма титла за Уестууд от Азиатския тур и втора от тази надпревара в Тайланд. Предишният му триумф бе през 2011 година.

"Спечелих този трофей през 2011 година, но тогава имах доста по-голяма преднина. Победата е много специална за мен, последният кръг бе оспорван и напрегнат. Не го стартирах по най-добрия начин и трябваше да се потрудя до края. Знам върху какво имам да работя и ще правя именно това през следващите шест седмици преди началото на новия сезон", коментира шампионът, който в момента е 26-и в световната ранглиста.
Гласувай | 2345 0 6190

Неприятен инцидент със съпругата на голфър


13 декември, 2014

Южноафриканец без конкуренция на Alfred Dunhill Links Championship


15 декември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?