BG | EN
Golf.bg
Монти: Рори е по-добър от Тайгър в най-силните му години

Монти: Рори е по-добър от Тайгър в най-силните му години

13 декември, 2014 20:12 Бившият номер 2 в световната ранглиста Колин Монгомъри не спести комлиментите си за Рори Макилрой, като даже направи паралел между представянето му и това на Тайгър Уудс. Монти заяви, че северноирландецът е достигнал до ниво, което е по-високо от това на американеца в пиковите му години. Припомняме, че Уудс бе извън голфа няколко месеца заради контузия на гърба и само преди седмица направи своето завръщане на игрището.

"Интетересно е как Тайгър ще се вмести в рамката. Дали въобще ще може да се върне отново и то не на познатото ниво, а на още по-високо. Там, където Рори Макилрой се намира в момента, и стандартът, който той е определил - това е много над равнището, на което Тайгър някога е бил", заяви 51-годишният шотландец.



Монгомъри разгледа и варианта, при който Макилрой печели всички четири мейджър турнира през 2015 година. "Дали Рори може да спечели всички четири надпревари в една година, а не само два, както бе през изминалия сезон? Това би означавало шест поредни и определено ще е нещо голямо. Ако си хазартен тип, със сигурност може да рискуваш и да спечелиш много. Сигурно коефициентът ще е 100:1", допълни Монти.
Гласувай | 1971 0 6487

Още един голфър напусна отбора на ергените


12 декември, 2014

Неприятен инцидент със съпругата на голфър


13 декември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?