BG | EN
Golf.bg
Тайгър Уудс си намери нов треньор

Тайгър Уудс си намери нов треньор

23 ноември, 2014 21:11 Бившият номер 1 в световната ранглиста Тайгър Уудс вече има нов суинг треньор и това е Крис Комо. Двамата са започнали съвместната си работа по-рано този месец, а за самия Уудс това е четвърти суинг треньор от 1996 година насам, когато става професионалист.

"Щастлив съм, че Крис Комо ми помога и работи с мен за подобряване на суинга ми. Вълнувам се, че скоро отново ще бъдa на игрището. Двамата тренираме заедно, откакто поднових подготовката си. Крис ще бъде с мен през годината", написа в Twitter носителят на 14 мейджър титли.



Самият Комо бе обявен през 2013-а от Golf Digest за един от най-добрите млади суинг треньори на едва 35-годишна възраст. Той заема мястото на Скот Фоли, който работеше с Уудс до август. Преди това Тигъра си сътрудничеше с Бъч Хармън (1996 г. - 2003 г.) и с Ханк Хейни (2004 г. и 2010 г.).

Както е известно, Уудс пропусна по-голямата част от сезона, след като през март претърпя операция на гърба. Въпреки че се върна на игрището към края на този сезон, американецът отново имаше проблеми с гърба и направи нова пауза. Плановете на Тайгър са да участва на турнира Hero World Challenge между 4 и 7 декември в близост до Орландо. Средствата от демонстративната надпревара ще подпомогнат благотворителната фондация на името на голфъра.
Гласувай | 1815 0 4592

Хенрик Стенсон отново шампион на жегата в Дубай


23 ноември, 2014

Нови турнири в Европейския тур през 2015 г.


24 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?