BG | EN
Golf.bg
Кой ще вземе Ryder Cup през 2022 г.?

Кой ще вземе Ryder Cup през 2022 г.?

12 ноември, 2014 17:11 Италия ще се опита да вземе домакинството за турнира Ryder Cup през 2022 година, информират световните агенции. Кандидат за това е клубът "Марко Симоне" в близост до Рим. Именно в този комплекс се е състояло Откритото първенство на Италия през 1994 година.

С кандидатура за домакинство на турнира Ryder Cup бе и Турция, коята предложи комплекса "Монгомъри Макс Роял", но след това я оттегли. Там обаче има прекалено много дървета, което би попречило на нормалното провеждане на изданието. Има план в Турция да бъде построено ново голф игрище, което да приеме Ryder Cup 2026. Това би струвало между 30 и 40 милиона евро.

Сред другите претенденти за домакинство на Ryder Cup 2022 са Австрия, Дания, Германия, Португалия и Испания. От организационния комитет на най-престижната отборна надпревара в голфа ще започнат да инспектират предложените места преди края на тази година. Решението за това коя държава ще е домакин се очаква да бъде взето догодина.

Снимка: Getty Images/Guliver
Гласувай | 2959 0 7665

Канадец с първа титла от PGA Tour


10 ноември, 2014

Монти с призив към европейските голфъри


14 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?