BG | EN
Golf.bg
27-годишен с първа титла от PGA Tour

27-годишен с първа титла от PGA Tour

20 октомври, 2014 18:10 Американецът Бен Мартин спечели първата си титла от PGA Tour, след като триумфира на турнира Shriners Hospitals for Children Open в Лас Вегас с награден фонд 6,2 милиона долара. 27-годишният голфър записа резултат от 20 удара под пара (264) и така остави зад себе си Кевин Стрийлман с 18 удара под пара (266) и Ръсел Нокс с резултат от (268) на ниво -16. Четвъртата позиция си поделиха Уеб Симсън, Брукс Кепка и Джими Уокър.

"Опитах се да запазя една и съща нагласа както в началото на турнира, така и в последния ден. Играх наистина силно, заяви победителят пред pgatour.com. - Може би бях малко по-консервативен, но не исках да правя грешки рано, имайки предвид, че преднината ми бе крехка. Игрището беше трудно", обясни още Мартин, който завърши надпреварата с 2 бърдита и ийгъл на последните четири дупки.

Американският голфър вече е 58-и в света.
Гласувай | 1912 0 4616

Финландец се оказа най-издръжлив на Volvo World Match Play Championship


20 октомври, 2014

Никлаус защити Уотсън


20 октомври, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?