BG | EN
Golf.bg
Европейския клубен шампионат за мъже 2014

Европейския клубен шампионат за мъже 2014

23 октомври, 2014 11:10 23 отбора – победители в клубните шампионати на Австрия, Белгия, България, Дания, Англия, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Холандия, Исландия, Ирландия, Италия, Люксембург, Португалия, Словения, Словакия, Испания, Швейцария, Шотландия, Украйна и Уелс ще се състезават в Европейския клубен шампионат за мъже. пристигнаха в Голф клуб “Правец”, за да защитят името на клуба, в който членуват, и да се състезават за престижното звание Европейски клубен шампион за 2014.

Турнирът ще се играе в три кръга – от 23 до 25 октомври. Форматът е “игра на удари”, като за всеки кръг ще се вземат двата най-добри резултата от тримата играчи. България ще бъде представена от тима на победител в Държавния междуклубен отборен шампионат. Любомир Костов, Асен Михайлов и Владислав Маринов ще дадат най-доброто от себе си, за да представят клуба и страната ни по достоен начин в Правец. Официалните костюми на отбора за състезанието са осигурени от Esprit. Някои от най-добрите играчи от изброените страни Голф клуб и СПА "Св. София" –
Гласувай | 2992 0 6822

Макилрой пропуска турнири заради съдебни спорове


21 октомври, 2014

"Почивката" на Дъстин Джонсън продължава


02 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?