BG | EN
Golf.bg
Робъртс и Милър преминаха през "бурята" на Европейския УниКредит голф шампионат

Робъртс и Милър преминаха през "бурята" на Европейския УниКредит голф шампионат

17 октомври, 2014 17:10 Ралф Милър (PGA на Холандия) и Алек Робъртс (PGA на Швейцария) оцеляха в бурята и обилните валежи в Правец във втория кръг на Европейски УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти и заеха челни позиции във временното класиране.

Робъртс, който завърши на второ място през 2013, бе с резултат 3 под пара или 69 точки. „Дъждът не ме ипритесни толкова, но най-добрият ми удар беше точно по средата на пороя и имах чувството, че няма да успея да наваксам след прекъсването заради бурята”, коментира Робъртс.

„Метеорологичните условия бяха доста тежки днес, не само дъждът, но и вятърът затрудняваше играта и бях доволен, като чух сигнала за 45-минутното прекъсване на играта”, каза Милър, който бе с резултат 2 под пара или 70 точки.

Представителят на Полша Якоб Осовски завърши на трета позиция с резултат 6 под пара.

Европейски УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти 2014 в индивидуален строукплей формат на 72 дупки (от 15 до 18 септември) с награден фонд от 60 000 евро се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк, КИА, Домейн Бойар и Трансимпорт.
Гласувай | 3543 0 8973

Рафа Надал в ролята на изпечен блъфьор (видео)


17 октомври, 2014

Португалец с трети триумф на Европейския УниКредит шампионат по голф


18 октомври, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?