BG | EN
Golf.bg
Холандец и португалец оглавиха класирането на Европейския УниКредит шампионат по голф

Холандец и португалец оглавиха класирането на Европейския УниКредит шампионат по голф

16 октомври, 2014 14:10 При меки есенни метеорологични условия протече първият ден на Европейски УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти 2014. Ралф Милър (PGA на Холандия) и Уго Сантош (PGA на Португалия) оглавиха временното класиране с 6 под пара и резултат от по 66 точки.

"Чувствах се страхотно, играх стабилно през целия ден. Участвах на турнира и през 2011 г., когато завърших трети и бях на един удар от плейоф. Това е едно добро начало за мен и се надявам да продължи така и през следващите три дни”, каза Милър.

Португалецът Уго Сантош е носител на купата на шампионата за 2011 и 2012 г. и дава всичко от себе си, за да завърши отново на първа позиция и тази година.
Само на удар зад тях с резултат 67 или с 5 под пара се нареди и голф професионалистът, представляващ Швейцария – Алек Робъртс.

Лорън Пронслие (PGA на Франция) е на трето място с 68 точки, а Ервин Дерксън (PGA на Холандия) и Пол Архболд (PGA на Германия) се наредиха на петото място в първия кръг с резултат 69.

Европейски УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти 2014 в индивидуален строукплей формат на 72 дупки (от 15 до 18 септември) с награден фонд от 60 000 евро се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк, КИА, Домейн Бойар и Трансимпорт.  
Гласувай | 3111 0 8018

Хименес: Искам да съм капитан на Европа


15 октомври, 2014

Каролин, отново ли голфър?


16 октомври, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?