BG | EN
Golf.bg
Лий Уустууд също иска Дарън Кларк за капитан

Лий Уустууд също иска Дарън Кларк за капитан

08 октомври, 2014 18:10 Бившият номер 1 в света Лий Уестууд се застъпи за Дарън Кларк като евентуален следващ капитан на европейския отбор за турнира Ryder Cup през 2016 година. 41-годишният англичанин изрази публично подкрепата си за северноирландеца, като заяви, че именно той може да донесе успеха на тима на следващото издание, както го стори и Пол Макгинли на последната надпревара.

"Дарън може да донесе на отбора всичко онова, което Пол направи преди дни - внимание към детайла, страст, отдаденост и смелост", коментира Уестууд, който е под номер 45 в световната ранглиста в момента. Лидерът в ранглистата Рори Макилрой също сподели пред медиите преди дни, че Кларк е най-подходящият за капитанския пост на тима на Европа.

Както е известно, съставът на Европа победи този на САЩ с 16½-11½ в края на месец септември на игрището "Гленийгълс" в Пъртшир, Шотландия.
Гласувай | 1888 0 5539

Дъстин Джонсън и Полина Грецки ще стават родители


08 октомври, 2014

Разбивачът на женски сърца Макилрой стопи ледовете с бившата си


10 октомври, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?