BG | EN
Golf.bg
Грег Норман е претърпял операция и се възстановява

Грег Норман е претърпял операция и се възстановява

16 септември, 2014 14:09 Носителят на две мейджър титли Грег Норман вече е изписан от болницата и се чувства добре, информират световните агенции. Както е известно, през уикенда австралоийският голфър претърпя инцидент с електрическа резачка и нарани сериозно ръката си. Бившият номер 1 е претърпял операция във Флорида и се очаква да се възстанови напълно в най-скоро време.

"Норман предпочете да се подложи на хирургическа интервенция, за да бъде възстановено минималното нараняване на нерва. Според специалистите той няма да има трайни увреждания на лявата си ръка. След операцията Норман се прибра вкъщи, за да си почива. И той, и лекарите очакват бързо възстановяване, за да може съвсем скоро да играе отново голф", гласи съобщението на официалния сайт на голфъра.



Не липсва информация и за това как точно се е случил инцидентът с резачката. "Норман е почиствал дървета в двора си, когато голям клон неочаквано е започнал да пада към него. В опит да хване клона Норман е изпуснал резачката. Тежестта на клона обаче е блъснала ръката му към зъбците, които за щастие са намалявали скоростта си на движение".

59-годишният австралиец също благодари на всички за загрижеността. "Благодаря за интереса и пожеланията на всички. Очаквам с нетърпение отново да се изправя срещу този клон, какъвто бе и планът ми в събота. Няма нито едно дърво, което да може да ме сломи", с оптимизъм заявява Норман.
Гласувай | 1764 0 4854

Три седмици = $13.5 млн.


15 септември, 2014

Макилрой ще играе в Шанхай


16 септември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?