BG | EN
Golf.bg
Бивш №1 в света в болница след сериозен инцидент с резачка

Бивш №1 в света в болница след сериозен инцидент с резачка

14 септември, 2014 20:09 Бившият номер 1 в световната ранглиста Грег Норман е бил приет по спешност в болница, след като е наранил сериозно лявата си ръка при работа с електрическа резачка. 59-годишният голфър публикува в Instagram снимка от болничното легло с коментар: "Когато работите с електрическа резачка, винаги трябва да имате едно наум. Днес извадих късмет. Повреден, но не и осакатен. Все още имам лява ръка", гласи съобщението на австралиеца. На снимката се вижда и бинтованата ръка на Норман.



Преди седмица носителят на две мейджър титли в голфа публикува друга снимка, на която демонстрира уменията си с резачката. С усмивка на лицето си австралиецът показва как реже клоните на дърво в двора на къщата си. "Време е да подрежа морското грозде. Никога не карайте друг да прави нещо, което и сами може да сторите. Обичам да работя!", пише Норман.
Гласувай | 1582 0 4194

Испанец с рекорд в Холандия


13 септември, 2014

Пол Кейси си припомни какво е победата


14 септември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?