BG | EN
Golf.bg
Серхио Гарсия е сгоден? (снимки)

Серхио Гарсия е сгоден? (снимки)

28 август, 2014 15:08 Световният номер 4 в голфа Серхио Гарсия засили още повече слуховете, че е сгоден за 24-годишната си приятелка Катарина Боъм. Влюбените бяха заснети от фотографи да се радват един на друг, докато гледаха изявите на най-добрите тенисисти в света на Откритото първенство на САЩ в Ню Йорк.



От няколко седмици в медийното пространство има информация за предполагаемия годеж, но 34-годишният испански голфър така и не е потвърдил новината. Гарсия бе попитан от журналистите дали диамантеният пръстен на ръката на Боъм означава, че скоро ще има сватба, но състезателят отговори: "Мисля, че това е между мен и Кати. Ако ще се женим, или нещо подобно, мисля, че всички ще разберат", заяви пред "Ню Йорк Таймс" испанецът.



Самата Катарина също се занимава с голф. Освен че е играла в колежа в Чарлстън, родената в Мюнхен красавица се изявяваше и като кеди на приятеля си. Нещо повече - през 2013 година Гарсия спечели титлата в Тайланд с помощта на Боъм, но през тази година Кати се отказа от задълженията си на кеди.




Гласувай | 1700 0 4405

Макилрой се извинява на Мъри


27 август, 2014

Греъм Макдауъл стана татко


28 август, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?